NIEUWS

26
feb

digi Breda Jazz Festival 2021

Ook dit jaar helaas geen Breda Jazz Festival op de straten of binnen. Wel komt er van 13  t/m 16 mei een online editie. Het is onder huidige omstandigheden een te groot risico om zelfs een kleinschalig festival te organiseren (wat het plan was).

Gedacht wordt aan de bekende vaste programmaonderdelen als de Opening met de Paarse Heide, de Duo Special en het Gospelconcert. Het streven is live stream optredens vanuit binnen- en buitenland te verzorgen.

 

01
mei

Mail aan Vrienden Ondernemers

Op 1 mei is de mail aan alle Vrienden Ondernemers verstuurd met de festivalconcertinformatie. Voor het concert op de zaterdagmiddag hoeven de ondernemers zich niet aan te melden. Ondernemers die het Gospelconcert voor genodigden op de zondag willen bijwonen graag aanmelden via info@vriendenbredajazzfestival.nl

28
apr

Vriendenconcert tijdens het festival

Beste Vrienden,

Voor onze financiële bijdragen aan het festival wordt ons een concert aangeboden op zaterdagmiddag 12 mei. Voor u treedt een Festival Surprise Band op in de De Avenue (Waterstraat). De zaal opent om 14.00uur. Het concert kent twee sets en duurt van 14.30 – 16.30uur.

De Festival Surprise Band bestaat ook dit jaar weer uit een keur van solisten. Keesjan Hoogeboom (tp)(NL); Engelbert Wrobel (reeds) (DE); Chris Hopkins (reeds) (DE); Bert Boeren (tb) (NL); Dirk van der Linden (g)(BE); Nick Parrott (b) (AU); Guillaume Nouaux (dr)(FR).